Uniform

Uniform Chiro Tsjoef

Waarom uniform?

Hoe zie je dat we in Chiro Tsjoef zitten? Aan ons uniform natuurlijk! In de chiro maken de ons graag vuil, en het uniform is ontworpen om vuil te worden en lang mee te gaan tijdens het spelen. We dragen dit iedere zondag, op daguitstap, als we op kamp vertrekken,....
Door het dragen van het uniform herkennen we elkaar, zo verliezen we niemand en loop je niet snel verloren.

Hoe ziet ons uniform eruit?

Het basis uniform bestaat uit een short/rok t-shirt en trui. De short/rok zijn algemene kleren van chiro nationaal, elke chiro heeft deze dus. We hebben onze eigen T-shirt en Trui, zo zijn we overal herkenbaar, zelf tussen andere Chiro's!
Er bestaan ook nog veel andere chiro kleren, zoals kousen, mutsen, schoenen, hemd, onderbroeken en nog veel meer. Deze zijn niet verplicht maar het is altijd leuk als we met zoveel mogelijk kunnen laten zien dat we van de chiro zijn!

Waar kun je ons uniform kopen?

Twee keer per jaar organiseren we een pasdag in de chiro, hier kun je na de chiro allerlei kleren komen passen en krijg je deze enkele weken later. We doen dit maar twee keer per jaar zo kunnen we een grote bestelling plaatsen voor onze truien en kunnen we de kosten wat drukken. Heb je in het midden van het jaar een nieuwe short/rok of een hemd,... nodig? Dan kun je altijd naar de banier in Roeselare gaan, dit is de officiële chiro winkel, hier kun je echt alles vinden van de chiro.

Kamp patch

Wanneer je mee gaat op kamp krijg je op het einde van het kamp een patch mee. Naai deze zeker op je hemd of rok/short!

Is je uniform te klein?

Vraag eens rond bij de jongere afdelingen of er iemand interesse heeft in je oude keren, zo vermijden we dat er onnodig kleren blijven liggen.

Schrijf ook zeker je naam op je chiro kleren, we hebben namelijk allemaal dezelfde kleren, zo kunnen we de juiste eigenaar vinden van alles.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen ivm onze kleding, of is je bestelling niet compleet of verkeerd, aarzel niet om onze werkgroep te contacteren:

Valentine Lavogez

Tuur Delmotte