Leiding

Contact Leiding Chiro Tsjoef

Op deze pagina kun je de contactinformatie terugvinden van de leiding en wat meer info over elke afdelingen.

Wil je graag weten of de chiro iets voor jou is? Kijk eens op het tablad Chiro Tsjoef of stel ze gerust aan de leiding!

Per afdeling hebben we een Whatsapp groep waar we alle updates en belangrijke zaken doorsturen. Zit je niet in de Whatsapp groep van je zoon/dochter aarzel niet om de leiding te contacteren.

Onze Afdelingen

(Door te klikken op de afdelingsfiguren kom je bij de contactinformatie van de leiding)

Sloebers (6 tot 8 jaar)

Zit jij in het 1e of 2e laarjaar? Heb je zin om je iedere zondagmiddag rot te amuseren met je kameraden? Dan is deze afdeling echt iets voor jou!

Speelclub (8 tot 10 jaar)

De speelclub is een bende Kids uit het 3e en 4e leerjaar. Ze houden van spelen en kunnen wel eens tegen een stootje. Elke zondag staan ze klaar om te ravotten!

Kwira's (10 tot 11 jaar)

Zit jij in het 5e leerjaar? Dan ben jij Rakwi! Op zondag trekken ze naar het bos, het pleintje in de buurt of maken ze hun eigen lokalen onveilig!

Rakwi's (11 tot 12 jaar)

Zit jij in het 6e leerjaar? Dan ben jij Rakwi! Op zondag trekken ze naar het bos, het pleintje in de buurt of maken ze hun eigen lokalen onveilig!

Tito's (12 tot 14 jaar)

​De Tito's zijn de zotste jongens en stoerste meisjes van 12 tot 14 jaar! Zij spelen de zotste spelletjes of roddelen over iedereen. En middag plezier gegarandeerd!

Keti's (14 tot 16 jaar)

De Keti's zijn 15-16 jarigen die al eens graag vuile dingen doen en al eens graag wat ruwere spelen trotseren. Vol enthousiasme staan ze dan altijd paraat, een keti is een echte kameraad.

Aspi's (16 tot 18 jaar)

Met hun 16-18 jaar beleven de Aspi's hun laatste jaren als lid binnen de Chiro alvorens ze (eventueel) de overstap naar leiding zijn maken. Ze nemen het er goed van en wisselt hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal.

Sloebers (6 tot 8 jaar)

Ben jij al zes jaar geworden? Hou je van gekke spelletjes, vuil worden en roepen en tieren zo luid als je kan? Dan ben jij de geknipte Sloeber! Je kan elke zondag van het jaar eens langskomen om mee te spelen (maar kijk natuurlijk eerst even bij 'Agenda')!

Eve Soens

💜

Hallo, ik ben Eve

Tim Vanhollebeke

💜

Hallo,  ik ben Tim

Lotte Herreman

💜💜

Hallo, ik ben Lotte

Nora Dekyvere

💜 Verantwoordelijke sociale media

Hallo, ik ben Nora

Speelclub (8 tot 10 jaar)

De speelclub is een bende Kids uit het 3e en 4e leerjaar. Ze houden van spelen en kunnen wel eens tegen een stootje. Elke zondag staan ze klaar om te ravotten!​ De speelclub is een grote groep, maar er is zeker nog plaats voor jou. Hoe meer speelclubbers hoe meer vreugd!

Casper Coussement

💜💛

Ik ben casper

Valentine Lavogez

💛 Verantwoordelijke kleren

Ik ben Valentine

Wannes Lemant

💛

Ik ben Wannes

Kaat Gonnissen

💛

Ik ben Kaat

Anna Duvillier

💛

Ik ben Anna

Kwira's(10 tot 11jaar)

Zit je in het 5e leerjaar? Dan ben jij een Kwira. Ze zijn een groep zotte en actieve jongens en meisjes. Op zondag trekken ze naar het bos, het pleintje in de buurt of maken ze hun eigen lokalen onveilig! Regen en wind houden hun niet tegen om buiten te ravotten. Een verkleedpartijtje, een levensgroot bosspel, ruwe spelen en nog veel meer staan elke zondag op het programma.

Arno Gonnissen

❤️💛💚💚 Groepsleider

Hallo, ik ben Arno. Na 16 jaar mee te gaan op kamp, eerst als kookploegkindje en daarna als lid mag ik eindelijk mee als leider. Dit is nu mijn Vierde jaar in de leiding. En joepie na een jaar Tito’s Speelclub en Rakwi’s  mag ik dit jaar leiding geven aan de Rakwis! Ik zit momenteel in mijn derde jaar industrieel ingenieur aan de Ugent campus Kortijk. Naast de chiro ga ik graag gaan klimmen. Ook hou ik van dingen knutselen. 

Tot zondag!

Bob Henderix

💚💚

Salut rakwis! Tout va bien? Je suis Bob et j’ai 18 ans. Oei, jullie hebben geen zin in Frans? Dan maar in het Nederlands zeker.. Dat dacht ik al. Hallo rakwis! Alles goed met jullie? Mijn naam is Bob en ik ben 18 jaar. Dat wil zeggen dat dit mijn eerste jaar leiding is dat ik mag geven, en dat aan de rakwis. Ik zit in Frankrijk op school maar ik doe mijn allerbest om er elke zondag voor jullie te zijn zodat we ons rot kunnen amuseren. Op die manier kunnen we er allemaal samen een spetterend jaar van maken. Tot zondag!

Jurre Vernou

💛💚

Ik ben Jurre

Leon Duvillier

💛💚

Ik ben Leon

Rakwi's (11 tot 12 jaar)

Zit je in het 6e leerjaar? Dan ben jij een Rakwi. Ze zijn een groep zotte en actieve jongens en meisjes. Op zondag trekken ze naar het bos, het pleintje in de buurt of maken ze hun eigen lokalen onveilig! Regen en wind houden hun niet tegen om buiten te ravotten. Een verkleedpartijtje, een levensgroot bosspel, ruwe spelen en nog veel meer staan elke zondag op het programma.

Tuur Delmotte

❤️💚

Ik ben Tuur

Arthur Naessens

❤️💚

Hallo ik hier
Al negen jaar lang ga ik naar met veel enthousiasme naar de chiro. Het was dan ook altijd een droom om leiding te worden. Nu ben ik het eindelijk en mag ik leiding geven aan de Tito’s. Voor der rest heb ik nog een paar andere hobby’s en rond ik dit jaar mijn schoolcarrière af in de tuinbouwschool (hopelijk). Hopelijk komen er nog veel mooie chiro momenten aan.
Groetjes van ik

Trui Bleuze

💛💚Groepsleiding

Ik ben Trui

Tito's ( 12 tot 14 jaar)

​De Tito's zijn de zotste jongens en stoerste meisjes van 12 tot 14 jaar! Op kamp zetten ze de boel op stelten en doorheen het Chiro-jaar spelen ze de zotste spelletjes waarin de leden verantwoordelijkheid leren kennen, maar toch het kind in hen kunnen laten gaan. ​Bij de tito's is het altijd amusement verzekerd!

Stien Gonnissen

❤️❤️ GROEPSLEIDING

Hey Hey!! Ik ben Stien. Ik zit al van mijn eerste levensjaren in de chiro Tsjoef. Eerst als kindje van de VB en dan als kookploegkindje. Chiro zit ook in het bloed van de familie want meme en Pepe zaten ook lang in de chiro en gingen dan ook mee als kookploeg. Er was dan ook geen twijfel dat ik in de leiding zou komen. Ik hoop dan ook dat ik er een top jaar kan van maken! Ik heb er alvast SUPERR veel zin! Naast de chiro kan je mij ook vinden in de sporthal van Bissegem waar ik volleybal speel bij Bidavo. Naast mijn vrijetijd activiteiten ga ik dan ook starten aan mijn opleiding voeding en dieetkunde in het vives in Brugge.

Tot zondag! :))
Stien

Otto Declerq

💚❤️

Heyy gasten! Otto hier, veel van jullie zullen me al kennen als lid. Ik ben dan ook super blij dat ik nu ook leiding mag zijn van Chiro Tsjoef. Ik kan al niet wachten om mij elke zondag volledig te smijten! Dan ook nog het rakwi-weekend en niet te vergeten KAMP. Ik krijg er al instant energie van! Naast de chiro volg ik aan de Kulak mijn eerste jaar geschiedenis. Laten we er een historisch rakwi jaar van maken. Tot zondag!

Anna Van Mierlo

💛❤️ Verantwoordelijke financiën

Ik ben Anna

Edward Devos

❤️

Ik ben Edward

Keti's (14 tot 16 jaar)

De Keti's zijn 15-16 jarigen die al eens graag vuile dingen doen en al eens graag wat ruwere spelen trotseren. Op zondagnoen durven ze al eens stoutere dingen doen. Vol enthousiasme staan ze dan altijd paraat, een keti is een echte kameraad!

Renée Horré

💜💙

Ik ben renée

Luna Vandenbusche

💜💜💜💙

Hallo, ik ben Luna. Ik startte mijn chirocarrière als kookploegkindje. Als 5 jarig meisje droomde ik er al van om in de chiro te starten. Ik kon dan ook niet wachten en wilde op kamp dan ook al meespelen met de sloebertjes. Nu ben ik zelf leidster van de sloebertjes, dit doe ik ondertussen al 2 jaar. Ik vind het fantastisch om me over deze kleintjes te ontfermen. Op andere momenten kan je me vinden in de vives in Kortrijk waar ik de opleiding orthopedagogie volg, je kan me ook 2x in de week vinden in de turnzaal als trainster. Vele groetjes Luna!

Aspi's (16 tot 18 jaar)

Met hun 16-18 jaar beleven de Aspi's hun laatste jaren als lid binnen de Chiro alvorens ze (eventueel) de overstap naar leiding zijn maken. ​De oudste afdeling neemt het er goed van en wisselt hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Ook al zijn ze de oudsten, toch leven ze zich heel graag uit in een spannende zoektocht, een grappig verkleedpartijtje, een uitdagend vragenspel of een levensgroot gezelschapsspel.

Ward Vincke

💜💚❤️🧡🧡

Hallo Heule,
Ward hier, ik kan met trots zeggen dat ik al van de sloebers deel uit maak van Chiro Tsjoef. Momenteel ben ik bezig met mijn derde jaar als leiding bij de WAANZINNIGE Tito’s. Momenteel volg ik de opleiding maatschappelijk werk in de VIVES in Kortrijk.
Je kan me ook soms terugvinden in de Colruyt hier ben ik vaak zeer druk en hard aan het werk.
Groetjes Ward

Ona Vandorpe

💜🧡

Ik ben Ona

Volwassen begeleiders (VB's)

Achter een Chirowerking staat er een vurig supporter: de volwassen begeleid(st)ers. Hij of zij probeert de leiding bij te staan met alles wat ze doen. Helpt waar nodig en neemt ook enkele taken op zich die voor de leiding wat te veel of te ingewikkeld zijn. Kortom degene waar de leiding altijd kan op rekenen!

Sander Tassaert

Volwassen begeleider

Ik ben Sander, VB van chiro Tsjoef.

Ruben Claerhout

Volwassen begeleider

Ik ben Rubben, VB van chiro Tsjoef.