Contact

Contact Chiro Tsjoef

Vragen of opmerkingen? Aarzel niet om ze te stellen via onderstaand formulier, berichtje op facebook of via ons mailadres: info@chirotsjoef.be

Heb je een vraag voor de leiding van jou zoon/dochter. Dan kun je hun contactgegeven terugvinden onder het tabblad leiding.

Vragen? Stel ze gerust!

Stuur gerust een mailtje naar info@chirotsjoef.be

Chiro Tsjoef
BE17 3630 9625 1221

Watermolenwal 11

8501 Heule

info@chirotsjoef.be

Algmeen

Vragen voor de groepsleiding? Stuur een mailtje naar groepsleiding@chirotsjoef.be of contacteer iemand van de groepsleiding hieronder!

Arno Gonnissen

Stien Gonnissen

Trui Bleuze

Betalingen

Heb je vragen in verband met betalingen voor de chiro?

Of zit je met zorgen over betalingen voor de Chiro, zoals het inschrijvingsgeld of het ledenweekend/kamp, aarzel dan niet om ons hierover aan te spreken. Dan bekijken we samen de opties en zorgen we voor een oplossing. Je kan hiervoor steeds terecht bij leiding, groepsleiding, onze volwassen begeleiders of bij onze financieel verantwoordelijke:

Anna Van Mierlo

Kleren

Heb je vragen over onze Chiro kledij? 
Kijk even op de pagina Uniform, indien je het hier niet vindt contacteer iemand van de leiding of volgende verantwoordelijke:

Valentine Lavogez

Tuur Delmotte

Verhuur

Wil je graag iets huren van de chiro? Kijk dan even op de pagina verhuur, stuur een mailtje naar info@chirotsjoef.be of contacteer onze verhuurverantwoordelijke Arno Gonnissen. Onze lokalen mogen niet verhuurd worden. 

Heb je vragen of opmerkingen over de site, stuur gerust een mailtje naar Arno Gonnissen via arno.gonnissen@gmail.com