Chiro Tsjoef

Voor jou?

Speel je graag buiten, heb je niets te doen op een zondag middag en ben tussen 6 en 18jaar dan is Chiro Tsjoef echt iets voor jou! 

Wij spelen in enkele afdelingen, opgedeeld is groepen van 2jaar. Meer info hierover vindt je bij Afdelingen.

Ben je niet zeker of de chiro iets voor jou is? Je mag 2x komen proberen, daarna moet je je inschrijven, zo ben je ook verzekerd.

Wat doen we?

Zo goed als elke zondagnamiddag is er Chiro. Vanaf 13u45 mogen de vroege vogels al toekomen en om 14u stipt  geeft de groepsleiding nog enkele belangrijke puntjes mee waarna we beginnen met de werking. Deze is per afdeling, van jong naar oud zijn dit: Sloebers, Speelclub, Rakwis, Tito’s, Keti’s en Aspi’s. De werking eindigt om 17u00 voor de jongsten en om 18u voor de keti’s en Aspi’s. 

Elk van deze afdeling heeft twee of meer leid(st)ers die zorgen dat er een super duper cool prorgamma is, speciaal op maat voor jou en je vrienden: Kampen bouwen, lekker roddelen, een leuk bosspel, baseball, mutsen breien, deeltjesversnellers maken of gewoon onnozel doen, in de Chiro komt het allemaal wel eens voor! 

Ieder jaar is er voor elke afdeling iets speciaals te doen: een weekend, leefweek of nog iets anders. Op het einde van het jaar gaan we op specialeke, hier gaan we eens naar de zee of een pretpark.  Tot slot gaan we ieder jaar in juli gedurende 10 dagen op kamp met heel de Chiro.

Waar, wanneer, wat heb je nodig?

Zowat elke zondag staat de leiding van 14u- 17u voor je klaar (voor de keti’s en Aspi’s tot 18u). Kijken even op onze kalender of er chiro is ofniet.

We spreken af of de parking van de Verilin, 150m van onze lokalen. Je fiets zet je best aan de lokalen, in de fietsrekken in je afdelingskleur.

Het best kom je in een Chiro uniform. Heb je deze niet kom dan zeker niet in je zondagse kleren, in de chiro maken we ons graag vuil :-).

Een uniform kan je kopen op onze pasdag of in de banier, meer info vind je op de pagina uniform.

Tot zondag!