Inschrijven

Inschrijven Chiro Tsjoef

Wanneer kun je je inschrijven?

In het begin van het jaar gaan we op huisbezoek, hier kunnen jullie ons leren kennen, schrijven we jullie in en kunnen jullie vragen stellen. Ook kun je tijdens het jaar eens komen proberen, laat dan zeker iets weten aan de leiding, dan spreken we eens af om je in te schrijven. Je mag 3x komen proberen in de Chiro, hierna moet je je inschrijven.

Ben je nieuw in de Chiro? 

Dan kan het zijn dat je nog niet op onze lijst staat, aarzel niet om een berichtje te sturen naar de leiding of naar info@chirotsjoef.be. En kom gerust eens proberen een zondag, speek dan wel de leiding aan, dan kunnen we contactgegevens uitwisselen en jullie inschrijven.

Hoe inschrijven? 

Inschrijvingen gebeuren volledig online, dit kan via volgende link: https://chiro-tsjoef.stamhoofd.be

Wakostda?

Voor een jaar is het €40 (€45 bij inschrijven na 15oktober). Hierin zit een vieruurtje iedere zondag en de verzekering. Wij zijn aangesloten aan ChiroJeugd Vlaanderen, dit is de ‘grote’ Chiro die de administratie bijhoud van alle Chiroleden in Vlaanderen en ons verzekerd onder hun polis. Sommige ziekenfondsen betalen hier zelf een deel van terug. Problemen/moeite om te betalen? Aarzel niet om onze financieel verantwoordelijke te contacteren.